Dagbog 26. april

Ja, det var så dagen hvor Tage fløj til Hawaii, og Charlotte shoppede i LA, inden hun kørte til Perris. Vi holder kontakten vedlige med SMS indtil vi mødes igen på søndag.

Turen fra LA til Honolulu forløb problemløst, og med turens bedste fly indtil nu. En Airbus A330. God plads, gode sæder og hvad man ellers sætter pris på. Så tilfreds med flyselskabet.

Afhentningen i lufthavnen var også klasse: En guide fra busselskabet stod ude ved Gaten med et skilt med mit navn (og nogle andre) men jeg var den første der fangede hende. Hun samlede os sammen, og ledte os frem til baggageudleveringen, via en genvej. OK.

Turen ind til hotelletr var også fint, jeg skulle først af bussen, så min tur blev ikke så lang.

Min rejserute så cirka sådan ud:På hotellet er jeg indlogeret på 38. etage, med delvis hav- og byudsigt. Der er også meget tilfredstillende. Og værelset mm. er også meget fint. Så indtil nu er alt iorden.

Efter en kop kaffe gik jeg til poolen, som er beliggende opå 5. sal. Her er den både solsenge, pool og Jacussi.
Og en velbesøgt bar med kolde øl.

Fra idag er der følgende billeder til Jer, som viser udsigten fra mit hotel i Honolulu, HawaiiJeg har endnu ikke planlagt hvad jeg vi se på øen i de næste dage. Den ø jeg bor på hedder O'ahu.