Dagbog 22. april

Her er dagens rute (ca. 220 km), fra Cameron, AZ til Williams, AZPC'en er ved at være på højkant igen, så vi fortsat kan bringe dagen historie, samt billeder herfra.

Dagens højdepunkt var Grand Canyon, Arizona. Vi besøgte den vestlige sydside, ved Grand Canyon Village. Og det var der også mange andre der gjorde på denne dejlige dag.


Temperaturen var ikke høj, men omkring de 20 grader, så det var meget passende når man skulle opholde sig, og gå derude.
På vejen ind fra Cameron til Grand Canyon Village holdt vi ind ved flere af de områder der er særligt gode at tilkøre og se noget fra.

Ved byen tog vi også en lille afstikker nedad mod kløften ad Brigth Angel Trailhead, men vi havde ingen ambitioner om at sætte nye rekorder, så vi kravlede forholdsvis hurtig opad igen, efter af vi havde delt nogle medbragte jordbær.

Vel oppe igen fortsatte vi til fods østpå, mod Hermits Rest, som er det østligste punkt den kan nås fra Grand Canyon Village.
Vi gik nu ikke hele vejen. Der kører shuttlebusser fra byen og ud til Hermits Rest, med 9 stoppesteder undervejs.
Vi hoppede så på bussen et stykke, og stod af ved at par stop, for at tage billeder forskellige steder.

Da vi syntes det var nok for idag, tog vi bussen tilbage til byen og vores parkerede bil.

I løbet af dagen tog vi bla. disse billeder

Herefter kørte vi sydpå til Williams, som er en af byerne der ligger langs den legendariske Route 66 (som gik fra Chicago til Los Angeles).
Vejen er nu erstattet af Interstate 40, som går udenom byerne.
Men historierne om Route 66 lever stadig, og byerne forsøger at trække turisterne ind med gamle Route 66 skilte o.lign.

Om det vil lykkes vil tiden vise.

Undervejs til Williams kom dette i kassenVi er indkvarteret på Super8 i Williams. Aftenmaden fik vi på Rod's Steak House. Imorgen (lørdag) sætter vi kursen øst og syd på, i retning af Los Angeles. Hvor langt vi når er usikkert, og egentlig ikke så vigtig. Vi har jo ferie.