Dagbog 13. april

Her er dagens rute (ca. 584 km), fra Three Rivers, CA til Beatty, NevadaDagens etape var nærmest en transportetape. Vi begyndte ruten ved en frugtbod, så vi kunne få lidt sundt til turen.

Og turen, den blev lidt længere en beregnet. Først kørte vi mere end 30 km ad en vej, som så viste sig at være spærret pga. sne.


Da vi så var kommet ud ad den alternative vej var den også spærret. Nu pga. af væltede træer.


Så vi måtte lige godt 30 tilbage, og så med en anden rute.Undervejs så vi da også noget kønt, og nogle postkasser. Det er ikke bare i Danmark at postkasserne skal ud til vejen.Her er en ørn vist på udkig efter et måltid mad.Så er vi tilbage fra omkørslen, og kan køre en anden vej.Da vi kom op i Sierra bjergene blev det meget koldere. Helt ned til frysepunktet (32 grader F).

Men vi fandt varmen igen.

Her er Tage ude at teste saltindholdet i en udtørret sø inde i dalen. Og ja, det smager salt.Undervejs gennem dalen var temperaturen oppe på knap 25 grader. Og klokken var ca 18.30.Dis over ørknen

Sidst på dagen kom vi til Death Valley fra vest siden, men så sent at vi skulle til at finde et logi.
Først prøvede vi et motel midt inde i Death Valley, ved Stovepipe Wells. Her var alt optaget.
Vi fik en oversigt over andre muligheder, og valgte at køre de ekstra 45 km til Beatty i Nevada. Dvs. gennem resten af dalen, og lidt til.

Her er vi nu indlogeret på et motel, El Portal Motel. Billigt.

I morgen (torsdag) kører vi så tilbage i dalen, og ser nogle af de interessante ting.

Nyd billederne fra dagens tur.